Menu

BL, EL: a második kör már nehezebb lesz

BL, EL: a második kör már nehezebb lesz

Szerdán és csütörtökön lejátsszák a második selejtező kör első mérkőzését a magyar csapatok a labdarúgó Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában. Az első fordulóból mind a négy gárdánk továbbjutott, ám az újabb fordulóban már nehezebb ellenfeleken kellene túljutniuk.

 

A Bajnokok Ligája selejtező második körében a Ferencváros a máltai bajnok, a Valetta FC ellen mérkőzik. Az első találkozót szerdán este a Groupama Arénában rendezik, azaz a Fradi lesz a házigazda. A máltaiak az első fordulóban a luxemburgi F91 Dundelange ellen 3-3-as összesítéssel, idegenben rúgott több góllal jutottak tovább (2-2 és 1-1 volt a két mérkőzés eredménye).

 

Bajnokok Ligája selejtező – 2. kör első mérkőzése

július 24. – szerda

20.00 óra: Ferencváros – Valetta FC

Groupama Aréna

 

Az Európa-ligában három csapatunk lép pályára csütörtökön. A legnehezebb dolga – az ellenfelek ismeretében – várhatóan a Debrecennek lesz. A cívis város csapata  az olasz Torino vendégeként lép pályára. Az olaszok az első körben még nem léptek pályára, míg a Debrecen az albán Kukesi ellen lépett tovább.

 

A Honvéd román ellenfelet kapott a második fordulóban. Az Universitatea Craiova az első körben az azeri Sabail FK ellen kettős győzelemmel jutott tovább, míg a piros fehérek a litván Zalgiris Vilnust gyűrték le az első körben. Az első mérkőzést Győrben játssza csütörtökön a két csapat.

 

A MOL Fehérvár liechtensteini ellenfelet kapott, a Vaduz gárdáját fogadják csütörtökön a fehérváriak a felcsúti Pancho arénában. A Vaduz az izlandi Breidablik gárdája ellen jutott tovább 2-1-es összesítéssel, míg a Fehérvár a montenegrói FC Zeta ellen 5-1-gyel lépett a második körbe.

 

Európa-liga selejtező – 2. kör első mérkőzések

  1. július 24. – csütörtök

18.55 óra: Budapesti Honvéd – Universitatea Craiova (román)

Győr, ETO Stadion

 

20.00 óra: MOL Fehérvár – Vaduz (liechtensteini)

Felcsút, Pancho Aréna

 

21.00 óra: Torino (olasz) – DVSC

Alessandria, Giuseppe Moccagatta Stadion

 

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.