Menu

Határokon átívelő kapcsolat

Határokon átívelő kapcsolat

"A barátság olyan, mint a bor. Minél tovább érleli az idő, annál több örömünk telik benne." 2017-ben elindult egy kapcsolat, ami az évek alatt egyre szorosabb barátsággá vált. A Marosvásárhelyi Szász Adalbert Sportlíceum és a jászberényi Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanárai és diákjai még a vírus időszakában is beszélgettek, „találkoztak” egymással: az online térben, telefonon, levélváltás útján.

S most végre jó volt újra együtt. Május 11-15-ig láttuk vendégül a HAT-20-02-0088 pályázat keretében erdélyi barátainkat. Közös vetélkedő, esti barangolás mellett Hollókőre és Egerbe is elkísérték a csoportot Szent István-os tanárok, tanulók egyaránt. Még alig váltunk el, de már az újabb közös élményeket szervezzük, hiszen május 30-án öt napra két gimnáziumi csoport is Erdélybe látogat. A 2020-as pályázaton a 9. osztályosok, a most megvalósuló 2019-es pályázaton a 10-11.-esek vesznek részt. Szervezünk, készülünk, ajándékokat választunk, hogy minden készen álljon, mikor „otthonról hazamegyünk”.

Stelkovicsné Kreuter Anikó projektvezető

Utoljára frissítve:kedd, 21 június 2022 08:54
Tovább a kategóriában: « Könyvvel könnyebb
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít