Menu

Szavazzunk a berényi könyvtárra!

Szavazzunk a berényi könyvtárra!

Március 29-ig egy szavazattal támogathatja a jászberényi Városi Könyvtár pályázatát a MOL Alapítvány Helyi Érték programján keresztül! Aktuális információk a Jászkerület Nonprofit Kft-től.

A Városi Könyvtárban üzemelő Jászsági Népmeseponton olyan virtuális teret hozna létre a könyvtár, amely alkalmas természet- és környezetismeret órák tartására is. Itt a 6-18 éves gyerekek és fiatalok önállóan vagy csoportosan fedezhetnék fel, tanulhatnák meg a Jászság-Hajta madárvilágát. A megvalósításba bekapcsolódik a jászberényi Sasközpont és a Logischool. A Sasközpont adja a természetvédelmi tudást, hátteret, a Logiscool az informatikai-programozási hátteret. A könyvtár már működő Csillagdájában egy hasonló elven működő digitális csillagos eget is szeretnének kialakítani. Mindkét elem elsősorban a gyerekek, fiatalok, másodsorban minden, a könyvtárba érkező érdeklődők ismeretterjesztését szolgálná a modern technika eszközeivel.

A LÁTHATATLAN TEREK A JÁSZBERÉNYI VÁROSI KÖNYVTÁRBAN című programot a Városi Könyvtárért Alapítvány valósítja meg. A pályázat nyerteseit a nagyközönség szavazatai választják ki.

Köszönjük, ha szavazatával segíti a jászberényi Városi Könyvtár pályázatát, fejlesztését! A szavazófelület elérhető IDE KATTINTVA!

JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA

Tájékoztatjuk, hogy a Jászkerület Nonprofit Kft. által meghirdetett, az ismert okokból a közelmúltban elmaradó rendezvényekre elővételben vásárolt jegyek visszaváltására továbbra is, naponta 15.00 és 20.00 óra között van lehetőség a Lehel Film-Színház jegypénztárában.

KULTÚRTIPPEK OTTHONRA

Virtuálisan bejárható a Magyar Nemzeti Galéria Változatok a realizmusra – Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítása IDE KATTINTVA!

Regisztráció nélkül elérhető a Müpa teljes médiatára, benne számos kiváló koncert, hangverseny, irodalmi est. Böngésszen a felvételek között IDE KATTINTVA!

További online programajánlók, valamint a jászberényi rendezvényeket, kulturális életet érintő hírekkel kapcsolatos friss információk:
https://www.facebook.com/jaszberenyiprogramok/
Kérjük, kövessék oldalunkat!

A koronavírus járvánnyal, a megelőzéssel és védekezéssel kapcsolatos aktuális hírekről, vonatkozó rendelkezésekről az alábbi honlap tájékoztat:
https://koronavirus.gov.hu/

Kérjük, mindenki fokozottan vigyázzon a maga és a körülötte lévők egészségére!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.