Menu

A DK új gazdasági szemlélettel tenné versenyképesebbé Jászberényt

A DK új gazdasági szemlélettel tenné versenyképesebbé Jászberényt

A Demokratikus Koalíció (DK) az infrastruktúra fejlesztésével, valamint egy új, előremutató és innovatív gazdasági szemlélettel tenné versenyképesebbé Jászberényt - mondta Gedei József, a település ellenzéki önkormányzati képviselőjelöltje vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Jászberény korábbi polgármestere úgy fogalmazott, a városban azért is veszthette el munkahelyét az Electrolux 800 munkavállalója, mert a 2010 óta hatalmon lévő fideszes településvezetők nem valósították meg ígéreteiket.

Gedei József példaként említette, hogy a Gyurcsány-kormány támogatásával elkezdődött a Jászberényt elkerülő körgyűrű építése, annak harmadik ütemét azonban a mai napig nem fejezték be. Hangsúlyozta továbbá, hogy a Fidesz nem folytatta a helyi kutatás-fejlesztési programokat sem, ami pedig elengedhetetlen lenne a nagyvállalatok helyben tartásához.

Kiemelte, Jászberény jelenleg túl magas helyi iparűzési adót vet ki a vállalkozásokra, ami rontja versenyképességét. Gedei József terveik között említette, hogy a helyi katonai gyakorlótérből szeretnének egy olyan gazdasági övezetet kiépíteni, amelyben az új, innovatív vállalkozások kaphatnának helyet.

Gedei József sajtótájékoztatója megtekinthető a képviselő facebook oldalán.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.