Menu

Jobbik: gondok vannak a digitális oktatással

Jobbik: gondok vannak a digitális oktatással

A digitális oktatás problémáit sorolta csütörtöki online sajtótájékoztatóján Csányi Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki ugyanakkor türelmet kért minden érintettől, amíg a rendszer kiforrja magát.

Közlése szerint számos jelzést kaptak arról, hogy a koronavírus-járvány miatt elkezdődött online oktatás során gond volt az internet-kapcsolattal, hiányoztak a szükséges eszközök, valamint a digitális tananyagok.

Utóbbi kapcsán arra szólította fel a kormányzatot, "tegyék nyilvánvalóvá, tegyék láthatóvá", mi volt a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos posztján Czunyiné Bertalan Judit feladata, azt miképpen végezte el.

Csányi Tamás hozzátette: jól vizsgázott a pedagógus-társadalom a nagyon nehéz helyzetben, amikor a kormányzat magukra hagyta őket, nem adva meg a kellő mértékű segítséget a digitális munkarendre felkészüléshez.

Az ellenzéki politikus felháborítónak, felelőtlennek és alaptalannak nevezte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kormányinfón tett azon kijelentését, hogy "az ellenzék a vírusnak drukkol".

Ajánljuk Gulyás Gergelynek azt, hogy az ellenzék gyalázása helyett inkább foglalkozzon a hamarosan több százezer munkanélküli helyzetével - tette hozzá, hangsúlyozva, a Jobbik volt az első ellenzéki párt, amelyik korlátozásokat, így iskolabezárásokat és közegészségügyi határzárat sürgetett.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít