Menu

A kompenzációról egyeztettek

A kompenzációról egyeztettek

Március 8-án a Miniszterelnökségen járt a jászberényi városvezetés. Budai Lóránt polgármester és alpolgármesterei, Balogh Béla és dr. Gedei József Balla György miniszteri biztos meghívását elfogadva a költségvetési elvonások kompenzációjáról tárgyalt.

A tárgyalásról Budai Lóránt Facebook oldalán az alábbiakat tette közzé:

„Ma Balogh Béla és dr. Gedei József alpolgármester urakkal, Balla György miniszteri biztos úr meghívására a Miniszterelnökségen jártunk.

Az öt fős grémium előtt röviden vázoltuk Jászberény jelenlegi gazdasági helyzetét, a Kormány intézkedéseinek költségvetésünkre gyakorolt negatív hatásait, valamint a jövőre vonatkozó rövid- és hosszútávú terveinket. A rövid eszmecserén záporoztak felénk a kérdések, melyekből gyorsan kiderült, hogy a különböző Minisztériumok által delegált fogadóbizottság már a döntést hivatott előkészíteni.

Ugyan a kompenzáció nagyságára vonatkozóan nem kaptunk ígéretet (ez áprilisra várható), a jó hangulatú megbeszélést követően jó szájízzel álltunk fel a tárgyalóasztaltól. A közel 500 millió forintos kiesés kárpótlása mellett ugyanis van néhány dolog, melyhez nem kell más, mint pozitív hozzáállás és jószándék. És én ezt ma látni véltem a tárgyalópartnereink szemében. Bízom benne, hogy nem kell újra csalatkoznom…”

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.