Menu

Változik az ügyfélfogadás a jászberényi városházán!

Változik az ügyfélfogadás a jászberényi városházán!

Az alábbi közleményt Baloghné dr. Seres Krisztina, Jászberény jegyzője juttatta el szerkesztőségünkbe, melyet változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Kormány 2021. március 4-ei bejelentésével korlátozta egyes szolgáltatások működtetését és nyitvatartását a koronavírus terjedésének megakadályozása és az egészségvédelem biztosítása érdekében.

A fentiekre tekintettel tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal Lehel vezér tér 18. sz. alatti épületében a személyes ügyfélfogadás 2021. március 8. és március 19-e között szünetel. Az újranyitás pontos időpontjáról – a következő kormánydöntésekre tekintettel – a későbbiekben adok konkrétabb tájékoztatást.

Az ügyintézés természetesen egyéb módokon továbbra is biztosított, így telefonon, e-mailen, postai úton, illetve a hivatal kerítésén elhelyezett ügyfélláda útján kereshetnek minket és nyújthatják be kérelmeiket.

A Rákóczi út 42-44. sz. alatti Adóigazgatási Irodán a személyes ügyfélfogadás ebben az időszakban biztosított, de kérem, elsősorban a fenti, egyéb utakon szíveskedjenek intézni az ügyeiket.

Együttműködésüket és megértésüket köszönöm!

 

Tisztelettel:+

Baloghné dr. Seres Krisztina

Jászberény jegyzője

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.