Menu

Bontott háztartási gépek égtek az Ipartelep úton

Bontott háztartási gépek égtek az Ipartelep úton

Szerdán nem sokkal egy óra után, a Nagykátai út felé haladva nagyon sokan észlelték, hogy valami ég a sorompó utáni részen. Hatalmas, gomolygó fekete füst terítette be a környéket, amit a város jó részéről is látni lehetett. A kerékpárúton haladók pedig már látták, hogy az Ipartelep út elején éghet valamelyik telephely. A TÉBA Tüzép kerítése mellett már az is bizonyos volt, hogy nem a tüzéptelepen lehet a tűz.

További fotók a Facebookon

A Diego lakberendezési áruháznál, aztán látni lehetett, hogy a kerítése mögött ég valami óriási, fekete, gomolygó füstoszlopot teremtve. A rémisztő látvány miatt a környéken lévő vállalkozásoktól többen is összeszaladtak. Volt, aki azt mondta el, hogy a tűzoltók soká jöttek, más rákontrázott, hogy a hívás előbb az országos központba megy, s onnan riasztják a jászberényi lánglovagokat. Most ez a szabály, ez lehet a késlekedés oka. Szerencsére a helyszínen tartózkodott azonban egy volt tűzoltó, aki az oltást hivatásos kollégái érkezéséig azonnal megkezdte. Végül három tűzoltó szerkocsi is érkezett, de igazán csak egynek volt dolga, mert pár perc alatt eloltotta az égő műanyag – főként egykori hűtőszekrény-testeket –hulladékokat.


További fotók a Facebookon



A sajnálatos eset kapcsán nagy volt a riadalom a szomszédok között. Az autómosó, a Sebesség Gt. és az Udvardi cég egységei mellett ugyan fémkerítés húzódik, ami elválasztja őket a szomszédtól, ám annak tetején megy a gázvezeték – hivatalosan engedélyezve. No, ez adott okot némi aggodalomra. Ám a gyors oltás megnyugvást hozott.

Arról, hogy a hulladékbontó, -feldolgozó telepen van-e kár, egyelőre nem tudhatjuk. A győri központú cég egyik vezetője elindult Jászberénybe.

Utoljára frissítve:szerda, 11 július 2018 15:44
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.