Menu

Köszönet a tűzoltóknak

Köszönet a tűzoltóknak

Hétfőn koradélután a Jászberényi Tűzoltóság laktanyájában járt Budai Lóránt polgármester és Bethlendy Béla, a humán, jogi és közrendi bizottság elnöke. Látogatásuk célja az volt, hogy köszönetet mondjanak a lánglovagoknak a januári ipari tüzek oltásában való helytállásukért, valamint a lakosság szolgálatában végzett munkájukért.

A vendégeket Szabó Szabolcs Gábor tűzoltó alezredes, a Jászberényi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka és Szappanos Róbert tűzoltó alezredes, a parancsnokság tűzoltósági felügyelője, valamint az ügyeletes tűzoltócsapat fogadta.

- Köszönöm a lehetőséget, hogy fogadtatok bennünket. Az elmúlt időszakban sajnos két nagy jászsági tűzeset is történt. A városban járva-kelve sokat hallottam ezekről a tüzekről, de pont arról esett kevesebb szó, hogy ti ezekben a veszélyhelyzetekben is példamutatóan helyt álltatok. Nos, ezért szerettem volna, ha ez a találkozó létrejön, és személyesen is átadhatom nektek a város nevében a köszönetünket – mondta Budai Lóránt.

A polgármester azt is megjegyezte, hogy talán a tűzoltóság az az szervezet, amelynek a munkáját politikai hovatartozástól függetlenül elismerik az emberek.

- Azt kérem tőletek, ha felmerül olyan gond, probléma, amiben a város, az önkormányzat segíteni tud, akkor nyugodtan keressetek. Az irodám ajtaja mindig nyitva áll előttetek a jövőben is – mondta Budai Lóránt, aki egy bekeretezett elismerő oklevelet adott át Szabó Szabolcs Gábor parancsnoknak.

 

Köszöntötte a tűzoltókat Bethlendy Béla, a humán, jogi és közrendi bizottság elnöke is, aki örömmel állapította meg, hogy az éppen ügyeletes csapatban volt tanítványát is felfedezte. A bizottsági elnök adta át a város nevében azt a jelképes ajándékot, mellyel megköszönték a lánglovagok munkáját.

A találkozón elhangzott, hogy a Jászság ipari üzemei mellett az intézményhálózat is sok munkát ad a tűzoltóknak. A káresemények során végzett munka mellett a megelőző tevékenység is nagyon fontos része ugyanis a feladataiknak.

Utoljára frissítve:kedd, 02 február 2021 12:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít