Menu

Átadták a megújult piacot Jászberényben

Átadták a megújult piacot Jászberényben

Átadták a megújult piacot JászberénybenKedden délelőtt 11 órakor rövid ünnepség keretében adták át a megújult jászberényi piacot, ahol kora reggel óta már várták a kereskedők a vásárlókat.

Horgosi Zsolt, a JVV Nonprofit Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megújult piaccsarnok előterében az ünnepélyes átadón megjelenteket. A piacot működtető cég első embere köszönetet mondott mind a kereskedőknek, mind a vásárlóknak, hogy türelemmel várták a felújítás befejezését. Megköszönte a cége és a polgármesteri hivatal munkatársainak közreműködését, akik valamilyen formában részesei voltak a beruházás előkészítésének és lebonyolításának.

Horgosi Zsolt szavait követően a porteleki Kossuth Népdalkör rövid műsorát hallgathatták meg a beruházás hivatalos átadásán megjelentek, akiket Jászberény polgármestere is köszöntött.

Budai Lóránt is megköszönte a beruházásban részes szakemberek munkáját, és a kivitelező hozzáállását is, amely lehetővé tette, hogy ezen a napon birtokba vehessék az árusok és a vásárlók a megújult piaccsarnokot. Jászberény polgármestere mindenkinek azt kívánta, hogy használja jó egészséggel a piac adta lehetőségeket.

Az ünnepi megnyitó után egy közös piacbejáráson vettek részt a megnyitó vendégei.

Utoljára frissítve:kedd, 22 szeptember 2020 12:25
Tovább a kategóriában: Portelek verőfényes ünnepe »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít