Menu

Háromféle zápor

Háromféle zápor

Valódi, kapufa- és gólzápor is volt az idénynyitó mérkőzésen, ahol a tavalyi bronzérmes és az egyik újonc találkozott, és a találkozót az egyértelműen jobb erőkből álló és szembetűnően jobban játszó hazai csapat gond nélkül hozta a 88. percig kaput sem találó vendégekkel szemben.

A Jászberényi FC - Törökszentmiklósi FC-Veteriner harmadosztályú bajnoki meccsről (labdarúgás, NB III., Keleti csoport, 2021-2022-es bajnokság, 1. forduló) beszélünk, amelyet a berényi gárda, 2 - 0-ás félidő után, kellemes fölénnyel nyert meg 4 - 0-ra.

Már megint itt van egy új bajnokság, már megint itt van egy új jászberényi futballcsapat, a régi edzővel, Német Gyulával (a 17-es meccskeretben 10 olyan játékos szerepelt, aki nem lépett pályára tavasszal a JFC-ben), már megint nem sejtjük a jövőt, és valószínűleg ahogy lesz, úgy lesz. Ha így lesz, mint vasárnap, jó lesz, ha meg nem, már megint új terveket és új csapatot kovácsolhatunk.

A 20. percben Asztalos Dávid balról kapu elé ívelt labdáját a centerben érkező Szanyi Krisztián 5 méterről a bal alsó sarokba pörgette (1 - 0).

A 33. percben Sárossy Dániel kapufája után a 18 éves Muhari Zoltán 16 méterről, kapásból visszalőtte a kipattanó labdát a megyei bajnok kapujának jobb alsó sarkába (2 - 0).

A 79. percben a nyáron érkezett Erdős Gábor a vendégek 16-osának vonaláról okos gólt lőtt, a labda a kapu közepébe, a léc alá csapódott (3 - 0).

A 90. percben a vendégkapus nem bírt Aranyos Mózes távoli és nem túl erős szabadrúgásával, a labda kiperdült a kezei közül. A hibát Tóth Olivér, egy másik új igazolás, közelről azonnal büntette (4 - 0).

Nem mellesleg, öt alkalommal is a kapufa segítette ki a törökszentmiklósiakat, de az eredményből látható, hogy csak átmenetileg… és a gólok mellett folyamatosan maradtak ki a jászberényi helyzetek, de az is látszik, hogy a ’miklósiak nem a bosszúálló fajtából valók, mert nem bosszulták meg az ellenfél kihagyott gólhelyzeteit… Nem is nagyon kellett ezzel törődniük, hiszen a saját játékuk épp eléggé megbosszulta magát.

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít