Menu

Igor Nicsenko a Jászberényi FC új vezetőedzője

2015-06-29 09:49:40

 

 

Felgyorsultak az események az NB III-as Jászberényi FC háza táján. Azt már korábban tudni lehetett, hogy a játékosállományban jelentős változások lesznek, s az sem volt titok, új edzője lesz a felnőtt együttesnek. Előbb Krecska János neve merült fel, ám a befutó az FTC egykori játékosa, Igor Nicsenko lett.


Amint az várható volt, jelentős változások történtek a Jászberényi FC NB III-as csapatának játékosállományában és új edző is került a csapat élére. Bár korábban úgy tűnt, hogy Krecska János lesz a felnőtt együttes új trénere, ám ő egy másik klubot választott. A Jászberényi FC vezetőedzője pedig Igor Nicsenko lett, aki a Stadlernél kezdte magyarországi játékos pályafutását, s a Ferencváros csapatával érte el legnagyobb sikereit.


A csapat keretének kialakítása még folyamatban van. A már biztos változásokról a klub az alábbi közleményt adta ki a hét végén:
 

„Újabb játékossal bővült a JFC felnőtt csapatának kerete: a mai napon szóban megegyeztünk Ulviczki Mihállyal, a Nyíregyháza, a Szolnok és a Szeged korábbi játékosával is. Nem ért véget a klub számára még az átigazolási időszak, további tárgyalásaink vannak folyamatban a keret kialakítására.


Érkezők: Miski Zoltán, Mile Krisztián, Ulviczki Mihály.


Távoztak: Szatmári Zoltán, Ludánszki István, Bárkányi Arnold, Dajka László, Bálint Péter, Keresztes Ferenc, Farkas János, Maka Alex, Szanku Kristóf.


A csapat felkészítő programjában az edzések mellett az alábbi mérkőzések szerepelnek:

2015. július 1. szerda 17.30 Hatvan – JFC

2015. július 8. szerda 17.00 vagy 18.00 Cegléd – JFC

2015. július 11. szombat 10.00 JFC – Monor

2015. július 15. szerda 18.00 Csepel - JFC


A csapat július 17-24 között az ausztriai Niederöblarnban edzőtáborozik, ahol 4 mérkőzést is játszik. Az augusztus elején kezdődő bajnoki szezon előtt több felkészülési mérkőzésre tervek szerint már nem kerül sor.


Hajrá JFC!


JFC - "ahol a szabadidő értelmet nyer"

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít