Menu

A megye legjobb balesethelyszínelői

2014-05-07 12:54:57

 

Kedvező időjárási körülmények között vetélkedtek Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb balesethelyszínelői. Az első helyezett a jászberényi kapitányság munkatársa lett.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2014. május 6-án rendezte meg a IV. Baleset-helyszínelő versenyét, a megyében dolgozó, balesethelyszínelést végző kollégák részére. Az időjárás most kedvező feltételeket biztosított a versenyzőknek, akik szolgálatuk során legtöbbször, a legszélsőségesebb időjárási körülmények között végzik fontos munkájukat. A lakosság számára is nyílt, látványos gyakorlati versenyen az állampolgárok is betekinthettek a szakterület összetett feladatrendszerébe.

 

A három fő részből álló versenyen az egyenruhások szakmai tesztlapot töltöttek ki, három imitált helyszínen adhattak számot a baleset helyszínelői- és intézkedéstechnikai jártasságukról, illetve szolgálati gépkocsikkal mutatták meg vezetéstechnikai tudásukat.

 

A verseny célja a legjobb balesethelyszínelők kiválasztása volt, akik méltón képviseltetik megyénket az országos megmérettetésen.

 

A megyei versenyen harmadik helyezést ért el Vadász Krisztián r. főtörzszászlós a Karcagi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, második lett Rékasi Róbert r. törzszászlós a Szolnoki Rendőrkapitányság legjobbja és a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Jászberényi Rendőrkapitányság állományába tartozó Faragó Zsolt r. törzszászlós állhatott fel.
 

 

A Budapesten június 17-19. között megrendezésre kerülő országos versenyen Faragó Zsolt és Rékasi Róbert képviseli a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot.
 

Info for bonus Review William Hill here.