Menu

Elfogták a férfit, aki megbilincsel- ve megszökött egy rendőrautóból

2014-01-15 12:57:40
 
 
Elfogták azt a jászalsószentgyörgyi férfit, aki megbilincselt kézzel, egy rendőrautóból kiugorva szökött meg még hétfőn Alattyánban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
 
    
Szabó Zita tájékoztatása szerint a rendőrök kedd este Jászberény belterületén bukkantak rá a keresett férfira, előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vettek.
    
 
A 33 éves férfi hétfő délután az autójával Alattyánban haladt, amikor ellenőrizték. Az igazoltatáskor kiderült: a Szolnoki Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg szabadságvesztésének letöltését. Ezért előrebilincselt kézzel a szolgálati autóba ültették, de kiugrott és elfutott.
    
 
A börtönbüntetésének letöltése elől menekülő, körözött férfi felkutatása érdekében a lakosság segítségét kérve kedden felhívást tett közzé a megyei rendőr-főkapitányság. Arról, hogy a férfit milyen bűncselekmény elkövetése miatt ítélte el a Szolnoki Törvényszék, nem nyilatkozott. 
 
 
(Forrás: MTI)
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít