Menu

Pócs János indítását támogatják a FIDESZ jászsági szervezetei

2013-10-31 14:54:35
 

Csütörtökön délben tartott sajtótájékoztatóján Szabó Tamás, a FIDESZ Jászberényi Szervezetének elnöke bejelentette, hogy egyöntetűen Pócs János indulását támogatják a 2014-es parlamenti választásokon a Jászságban. 
 
 
- A FIDESZ Jászberényi Szervezete tegnap tartott ülésén egyöntetűen foglalt állást abban a kérdésben, hogy a párt kit indítson a 2014-es parlamenti választásokon jelöltként a Jászságban. Ahogy a többi jászsági FIDESZ szervezet, úgy mi is Pócs János indítása mellett tettük le voksunkat. Őt ajánljuk az országos választmánynak, amely az év végén dönt majd a jelölt személyéről – mondta Szabó Tamás.
 
 
A FIDESZ jászberényi szervezetének elnöke újságírói kérdésre azt is elmondta, hogy a médiában rendre napvilágot látnak őket érintő olyan információk, vélemények, melyeknek semmi alapja nincs. – Csúsztatások, ferdítések, valótlan állítások számtalan esetben történnek egy-egy kérdés kapcsán, de mindenre nem kívánunk reagálni. Csak a fajsúlyosabb esetekben élünk ezzel am lehetőséggel. Mai bejelentésünk egyben válasz arra is, hogy minden híresztelés ellenére nincs ellentét a FIDESZ jászberényi szervezetén belül Pócs János támogatását tekintve – jelentette ki Szabó Tamás. 
 
 
Szabó Tamás szavaiból az is kiderült, hogy ahogy azt Orbán Viktor a párt elnöke, miniszterelnök október 23-án megfogalmazta, a legfontosabb a 2014-es választások megnyerése, s ennek érdekében kell mindent megtenni. A jászberényi fideszesek ezért azon dolgoznak majd, hogy Pócs János legyen a régió országgyűlési képviselője. Az ugyanis nehezen elképzelhető, hogy ilyen támogatottság mellett az országos választmány nem az ő indítása mellett döntene. 
 
 
Szabó Tamás még azt is megjegyezte, hogy új aktivisták jelentkezését is várják, akik a FIDESZ sikeréért kívánnak dolgozni.
 

Szántai Tibor 
Info for bonus Review William Hill here.