Menu

A nagy drogfogás

2011-02-16 12:26:50

 

Lebuktak a kunszentmártoni marihuána termesztők. Három házkutatás során több mint 100 cannabist találtak a rendőrök, és négy feltételezett tettest is. 


altEgy 50 éves kunszentmártoni férfi 31 éves barátjával közösen fogott a meggazdagodás reményében a nagy üzlethez. Közösen vásárolták meg a kendermagokat, a barát vállalta a termesztésükhöz szükséges eszközök megvásárlását. Az 50 éves férfi cserepekben nevelgette a növényeket. A házkutatás során nála 37 tő cannabist foglaltak le a rendőrök, sőt 20 éves fiától is előkerült némi szárított növényi eredetű anyag.
 

A 31 éves barát és 26 éves unokatestvére is benne volt a nagy bizniszben. Az ő lakásán további 27 tő ill. 28 tő különböző fejlettségű cannabist és 102 g növényi eredetű törmeléket foglaltak le a házkutatás során a rendőrök.

A történet tovább burjánzott, csakúgy mint a növények, ugyanis a rendőrök egy 32 éves helybéli férfinál is házkutatást tartottak, és itt 16 tő különböző fejlettségű szintű cannabist találtak, melyek közt voltak több mint egy méteres példányok is. 

A négy férfi ellen kábítószerrel való visszaélés miatt indult büntetőeljárás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, adta hírül Szabó Zita rendőr őrnagy.

Info for bonus Review William Hill here.