Menu

Itthon

Itthon

 

A legmodernebb gyártási technológiákra készíti fel a középiskolásokat a thyssenkrupp Jászfényszarun

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Kedden hivatalosan is átadták Jászfényszarun azt a tanműhelyt, amelyben szeptember elsejétől a német thyssenkrupp a konszern egyik legmodernebb gyártási technológiával bíró gyárának működtetéséhez szükséges alapismerteket oktatja hazai középiskolásoknak. A Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Pálfy- Vízügyi Szakgimnázium, valamint a Liska József Erősáramú Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium összesen több mint száz tanulója a világ élvonalát jelentő technológiák alapjait sajátíthatja el Jászfényszarun. 

Bővebben: A legmodernebb gyártási technológiákra készíti fel a középiskolásokat a thyssenkrupp Jászfényszarun

Az ember szíve kivásik. Egyik nyár, akár a másik

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Egyik-másik talán mégsem. Huszonhét nyár nem lehet ugyanolyan. Huszonhét csángó fesztivál sem. Ha mégis, az csakis azért lehetséges, mert szerelmes vagy, a fejed búbjától a lábad ujjáig, szerelmes vagy mindenbe, ami benne, ami rajta, ami körülötte van. Máskülönben a szerelem: százból, ha egyszer jó, az már nagyon jó. És, igen, vannak olyan zenekarok, zenészek, akik százból százszor bejönnek, kitűnőre vizsgáznak, meghajolnak, ahogy’ te is előttük, hazamennek és visszajönnek. A XXVII. Csángó Fesztivál késő estébe-éjszakába nyúló koncertjei sem adtak kevesebbet, mint az évekkel korábbiak. Most is az a zene szólt, amibe a mi életünk szorult bele.

Bővebben: Az ember szíve kivásik. Egyik nyár, akár a másik
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít