Négy praktikus ajándék férfiaknak

2017-10-13 11:04:11

 

altMindenkivel előfordult már, hogy nem tudta, mit ajándékozzon párjának, hiszen minden szükséges holmija megvan és felesleges, értelmetlen tárgyakat se szeretne vásárolni. Azonban vannak olyan alap kiegészítők, amik klasszikusak, időtállóak és garantáltan minden férfi boldogan fogja viselni őket. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, ami minden alkalomra tökéletes meglepetés.


Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy partnerünk milyen időközönként visel olyan elegánsabb ruházatot, amihez egy manapság reneszánszát elő csokornyakkendő remek kiegészítő. Sokan nem is gondolják azonban a kiegészítő már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált, hiszen egy sötét nadrággal, klasszikus fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Az interneten keresgélve találtunk rá az eredetileg dán, Trendhim nevezetű webshopra, ahol igen széles a választék mind hagyományos nyakkendők, mind csokornyakkendők terén is, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a színesebb, különlegesebb darabokig minden féle termék megtalálható.

 

alt
Karkötő

Sokan azt hiszik, hogy leginkább a nők hordanak karkötőket manapság, azonban a kiegészítő egyre népszerűbb a férfiak körében is, hiszen azon kívül, hogy minden öltözetet remekül kiegészít, számtalan darab olyan tulajdonsággal rendelkezik, amiket nagyszerűen ki lehet használni a mindennapokban. A két legkedveltebb darab a paracordból fonott karkötő és a hajó zsinórból készített darab, hiszen a paracord egy olyan anyag, ami azon kívül, hogy 250 kilogramm teherbírású kibontva akár három méter is lehet és rengeteg tevékenységre fel lehet használni. Aki nem kedveli a sportosabb, vagányabb darabokat számtalan bőrből vagy gyöngyből készült kiegészítőt talál az online áruházban.

 

alt
Nadrágtartó

A nadrágtartó más néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűbb használat miatt. Az angolszász kultúrákban rengetegen használják a kiegészítőt hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy remek kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

 

alt
Díszzsebkendő


Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált díszzsebkendőt viselni, hiszen remekül kiegészít akár egy öltönyt akár egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk, figyelembe kell venni párunk nyakkendőjének anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalommal fel lehet venni, legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan mindenki talál magának megfelelőt.

 

alt
Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég, ezen felül pedig az esetlegesen felmerülő problémák esetén egy egész év pénzvisszafizetési garaciát is biztosítanak az összes vásárlónak.

 

alt
(X)


Hír megosztása