Menu

Strandröplabda a város közepén: jól sikerült az 1. JRK – Berény Sport Strandröplabda Bajnokság

2016-07-01 08:34:47

 

Gyermekbajnokság, A-kategóriás felnőtt verseny és amatőr bajnokság is volt június utolsó hétvégéjén a Conselve Park melletti parkolóban kialakított strandröplabda-pályákon. A Jászberényi RK és a Magyar Röplabda Szövetség által szervezett háromnapos program nagyszerűen sikerült, a nagy meleg ellenére indulókban és érdeklődőkben sem volt hiány.


Már a pályaépítés során is mindenki felkapta a fejét, amikor elhaladt a Conselve Park melletti parkoló mellett. Volt, aki nem tudta mi lesz itt a hétvégén, de a nem régen kihelyezett ledes hirdetőtáblának és a facebooknak köszönhetően gyorsan terjedt a hír: a Jászberényi Röplabda Klub és a Magyar Röplabda Szövetség A-kategóriás, pontszerző strandröplabda bajnokságot rendez Jászberényben.

 

alt

Fotógaléria a Facebookon




Pénteken a fiatalok vehették birtokba először a három pályát, amelyből egyet világítással is elláttak, majd szombaton megkezdődött az A-kategóriás felnőtt verseny. A nőknél 11, a férfiaknál 9 páros nevezett, s ennek megfelelően készült el a bajnokság menetrendje. A hölgyeknél több jászberényi páros is volt a mezőnyben, ám ők nem jutottak a legjobb 4 közé.


A női döntőnek így is volt ex-jászberényi szereplője, hiszen Fésűs Erzsébet, aki jelenleg a bajnok Békéscsaba másodedzője, s játékospályafutása során a jászberényi női csapatot is erősítette, Molcsányi Ritával, a BRSE fiatal játékosával bekerült a fináléba. Ott azonban nem volt esélyük a Szabó Dorottya – Tóth Eszter kettős ellen. Mondhatjuk, hogy papírforma eredmény született, hiszen a verseny első kiemeltje nyerte a döntőt a negyedikként rangsorolt páros ellen. A férfikanál az első két kiemelt páros került a fináléba, ahol a másodiknak rangsorolt Bán – Rozgonyi páros egy sima és egy szoros játszmában legyőzte az első kiemelt Bitó – Filus kettőst.

 

alt

Fotógaléria a Facebookon




Az eredményhirdetés során az első négy helyezett a Berény Sport 20-50 ezer forintos vásárlási utalványát is átvehette. A hölgyeknél Szabó Dorottya, a férfiaknál Bán Viktor kapta az MVP-nek járó különdíjat. A döntőket megtekintette Ludvig Zsolt az MRSZ főtitkára, aki a díjátadásnál Molnár Lászlóval, a Jászberényi Röplabda Klub elnökével együtt gratulált a győzteseknek és a helyezetteknek.


A háromnapos strandröplabda program az amatőrök bajnokságával zárult, melyre nem kevesebb, mint 15 csapat nevezett.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít