Menu

Hallasd a hangod! – a Jobbik kampánya az oktatásról

2016-05-09 11:24:11



Hallasd a hangod! – Hangozzon el a te véleményed is az Országgyűlésben! címmel indított kampányt a fiatalok körében a Jobbik Ifjúsági Tagozata. Ennek keretében az elmúlt héten, csütörtökön Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke tartott sajtótájékoztatót városunkban.


Március végén kezdődött és május végéig tart a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Hallasd a hangod! – Hangozzon el a te véleményed is az Országgyűlésben! címmel indított kampánya, amely az elmúlt héten csütörtökön városunkba is elért. A szervezet vezetője, Farkas Gergely a Petőfi szobor közelében tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy sokan mondtak már véleményt a szerintük megbukott fideszes oktatásról, ám ők azoknak a véleményére – diákok – is kíváncsiak, akiket leginkább érint ez a kérdés.

alt


– A Jobbik a 2016-os évben valódi konzultációt hirdetett meg az oktatás, az egészségügy és a korrupció kérdéskörében. Az oktatás kapcsán több száz településre jutunk el és kérdezzük meg a fiatalokat május végéig. Az összegyűjtött véleményeket országgyűlési képviselőink az Országgyűlésben ismertetik majd, hogy mindenki szembesüljön azzal, mit szeretnének a diákok – mondta Farkas Gergely.


A Jobbik Ifjúsági tagozatának vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy a fiatalok nemcsak az aktivistáiknak mondhatják el véleményüket az oktatásról, hanem az interneten is, a www.jobbikit.hu/hallasdahangod honlapon keresztül.


- Egy ilyen kampány keretében olyan új szempontok is felmerülhetnek a már ismertek mellett – magas óraszám, túl nagy tananyag, az oktatási körülmények –, amelyekre esetleg a szakemberek nem is gondoltak. No, meg az sem mellékes, hogy a fiatalok érezhetik, hogy van Magyarországon olyan parlamenti párt, akinek fontos az ő véleményük is – mondta Farkas Gergely.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít