Menu

Palásti Kristóf megvédte diákolimpiai bajnoki címét

2016-04-12 11:35:41

 

 


A jászberényi, de ma már szolnoki egyesületben sportoló Palásti Kristóf sikereiről korábban is beszámoltunk. Az ifjú tehetség most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megvédte diákolimpiai bajnoki címét. Fotó: Fekete T.


Február végén a Debrecenben rendezett Kyokushin Karate Diákolimpia területi döntőjében 28 klub 390 versenyzője állt rajthoz, hogy kiharcolja az országos döntőbe kerülést. Ez sikerült a szolnoki színekben induló, jászberényi Palásti Kristófnak, aki megnyerte kor- és súlycsoportjának versenyét.

alt


Az országos döntőt április elején Veszprémben rendezték, ahol 60 egyesület több mint 600 versenyzője mérte össze tudását. Kristóf itt is a legjobbnak bizonyult. Első küzdelmét KO-val, a következő kettőt wasarival nyerte, s így az ifjúságiak +75 kilójában aranyérmes lett, azaz újra a dobogó legmagasabb fokára állhatott az eredményhirdetés során.



Kristófnak és felkészítőinek olvasóink nevében is gratulálunk és további sikereket kívánunk!



Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít