Menu

Menedzserek jártak az Y Házban

2016-02-25 15:02:58

 

 

Szerdán este a Jászsági Menedzser Klub Egyesület tagjai jártak a néhány hónapja átadott Y Házban. A Jászberényi Yakuzák SE több funkciós otthona nagy sikert aratott a gazdasági szakemberek körében.


Dr. Rédei István, a Jászberényi Yakuzák SE elnöke köszöntötte a jászsági gazdasági élet jeles szereplőit. Az egyesület elnöke könnyű helyzetben volt, hiszen ő a Jászsági Menedzser Klub Egyesület első embere is, azaz csupa ismerős arc vette körül.


Az Y Házat Sensei Agócs Tibor, az egyesület szakmai vezetője mutatta be a vendégeknek. Elmondta, hogy az intézmény egyrészt a Yakuzák SE otthona (dojoja), másrészt tudományos műhely és egy olyan közösségi tér, ahol az életre nevelik a fiatalokat. A létesítmény kialakításáról egy rövidfilmet is megtekinthettek a vendégek, akik nem kis elismeréssel nyugtázták, hogy milyen közös összefogás eredményeként alakították ki a karatékák új otthonát. A film bepillantást nyújtott ugyanis abba a munkába, melynek eredményeként létrejött az Y Ház – Az Élet Iskolája.

alt

Fotógaléria a facebookon.


A vendégek betekintést nyertek abba is – egy másik rövidfilmnek köszönhetően –, hogyan zajlik egy hétvégi benn alvós edzőtábor. Egy percben pedig képes tudósítást láthattak a Yakuzák SE hétvégi sikeréről. A Diákolimpia debreceni selejtezőjében 8 arany-, 6 ezüst- és 5 bronzérmet szereztek az egyesület fiataljai, akik a filmnézést követően élőben is bemutatták tudásukat. A bemutatót követően az egészséges táplálkozás jegyében a Soós András által elkészített ételt kóstolhatták meg a menedzserek, akik közül többen nem is egyszer kértek repetát. Az egészséges életmód, a helyes étkezés is része ugyanis az Y Ház filozófiájának.


A vacsorát követően a vendégeket Sensei Agócs Tibor vezette körbe a létesítményben, bemutatva az ott folyó munkát. A gazdasági élet jászsági szereplői egy másik terület – a sport – sikereivel ismerkedhettek meg. Az Y Ház jó példa arra, hogy a sport területén is lehet eredményesen vállalkozni, s a gazdaság segítheti a vállalkozás, a létesítmény sikeres működését, amely sok szempontból is fontos.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít