Menu

Kiválóan kezdték az évet birkózóink

 

2016-02-15 11:37:55



Február 6-án megkezdődött az idei szezon a Jászberényi Birkózó Club versenyzői számára, akik pár nap alatt három versenyen is nagyszerűen szerepeltek.


Február 6. – Nemzetközi felnőtt női verseny Wolfurt (Ausztria)


Száraz Vivien a junior magyar válogatott tagjaként szerepelt Ausztriában. Wolfurtban 13 ország legjobbjai mérték össze erejüket, s Vivi remekül helytállt a felnőtt mezőnyben, hiszen a második helyen végzett súlycsoportjában. Sok pihenője nem lesz a Jászberényi Birkózó Club legjobbjának, hiszen ezen a héten már Svédországban lép majd szőnyegre. Ezt követi egy egyhetes edzőtábor a felnőtt válogatottal az északi országban.

alt



Február 13. – Grappling Országos Bajnokság Budapest


A Jászberényi Birkózó Club négy versenyzőt indított a Budapesten megrendezett Grappling Országos Bajnokságon. A fiúk 100%-os teljesítmányt nyújtottak, hiszen mind a négyen a dobogó legfelső fokára állhattak:


75 kg: 1. Szórád Xavér


85 kg: 1. Bereczki Szabolcs


95 kg: 1. Szőlősi Gábor


110 kg: Tóth Kristóf

 

alt



Február 14. – Diák I-II. és Serdülő Kötöttfogású Területi Bajnokság


Ezen a versenyen heten képviselték a Jászberényi Birkózó Clubot. A fiatalok remekeltek, hiszen két ötödik hely mellett egy bronz- és két ezüstérem is jutott a mieinknek, s ketten az eredményhirdetés során a dobogó legfelső fokán ünnepelhettek.


Diák II. kcs.

26 kg: 1. Bereczki Szabolcs

42 kg: 2. Baráth Konor

42 kg: 5. Baráth Koppány


Diák I. kcs.

38 kg: 2. Bozsovics Krisztián

38 kg: 5. Hudra Gergő

42 kg: 3. Beszteri Milán

69 kg: 1. Laky Levente


A versenyzőknek és edzőjüknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk és hasonló folytatást kívánunk a következő versenyekre is!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít