Menu

Szabó Zsófi indulhat a világbajnokságon

2015-05-12 10:03:11

 

 

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Szabó Zsófi, a Jászberényi Yakuzák SE versenyzője súlycsoportjában ezüstérmet szerzett a 2015. évi Európa-bajnokságon. Most újabb jó hírt kaptunk a Yakuzák háza tájáról, hiszen Zsófi indulhat a Tokióban megrendezésre kerülő világbajnokságon is.

 

 

alt

A napokban megérkezett az European Karate Organization hivatalos ranglistája, melyen Szabó Zsófi neve is szerepel a 2015. évi, Tokióban megrendezésre kerülő 11. világbajnokság indulói között. Sensei Agócs Tibor tanítványa tehát újabb nagy sikert könyvelhet el magának. A világbajnokságon ugyanis csak azok indulhatnak, akik az elmúlt években kiemelkedően szerepeltek a világversenyeken.

 


A 32-es világbajnoki táblán Európa 11 kvótát kapott, s ezek egyike jutott Zsófinak eddigi eredményei elismeréseként. Ez pedig pályafutása egyik legnagyobb sikere a berényi karatékának, aki íg bekerült az elit mezőnybe. Nem kevés munka és elképesztő akarat kellett ehhez, de meglett az eredménye. Ezzel pedig az egyesület mellett városunk hírnevét is tovább öregbített Zsófi és természetesen mestere, Sensei Agócs Tibor is.

 


Szabó Zsófinak és mesterének, Sensei Agócs Tibornak ezúton is gratulálunk és sérülésmentes, jó felkészülést kívánunk a világbajnokságra olvasóink nevében is.



Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít