Menu

Jó tett a kórház és a tűzoltóság javára

2012-08-21 11:21:25

 

A Samsung Electronics Zrt. régóta tevékenykedik a társadalmi felelősségvállalás szellemében, ennek köszönhetően nemrégiben gazdagodhatott a jászberényi tűzoltóság és a kórház is.

 

A felújított tűzoltóságot termékadománnyal lepte meg a cég augusztus 16-án. Két darab, összesen 225 ezer forint értékű eszköz a tűzoltóság műveletirányítási szobájába, illetve a szolgálatparancsnoki irodára került. A felajánlásokat Fábián László EHS vezetőtől és Harnos Miklós tűzvédelmi megbízottól a Jászberényi Tűzoltók Közhasznú Alapítványának nevében Fózer Tibor alezredes, katasztrófavédelmi kirendeltség-vezető, valamint Szabó Szabolcs főhadnagy, tűzoltóparancsnok vette át.

 

A cég HR és GA osztályának munkatársai augusztus 23-án a Szent Erzsébet Kórház fül-orr-gégészeti szakrendelőben végeznek festési munkálatokat este hat órától, amelyhez a szükséges felszerelést és a festék költségeit szintén a cég állja. 

 

TutiHír

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít