Menu

Nem felejtünk

2011-11-18 08:28:29

 

Egy éve három család, egy város, a néptáncos társadalom, és - talán nem túlzás - egy ország gyászolta őket. Három fiatal értelmetlen, kétségbeejtően váratlan és tragikus halála után csak a híradások és a döbbenet maradt. Virrasztás, gyertyagyújtás, gyász. Fekete lobogó az iskolákon és a Víz utcai székház akkor még álló, öreg épületén. Álmok, vágyak, tervek omlottak össze azon a hajnalon, ahogyan vakolat mállik a falakról. Debóra, Laura, Norbert! Ma rátok emlékezünk.

 

{youtubejw}g0CXOIQMjl4{/youtubejw}

 

A Jászság Népi Együttes három tagjának tragikus balesete lassan egy éve történt. Az együttes tagjai nem feledik társaikat, emlékük a szívükben él. Az évfordulón, november 19-én, szombaton reggel engesztelő szentmise lesz a főtemplomban. Pénteken este 19.30-kor az Újtemetőbe mennek el társuk sírjához, hogy csendes énekkel róják le kegyeletüket, majd 20.30-kor a Szent Imre temetőben is ezt teszik.

 

Jász Folk Alapítvány
 

Az alapítvány célja:

 


A Jászság Népi Együttes és tánctevékenységével szoros összefüggésben működő, a Jászság Népi Együttes gyermek-, ifjúsági-, amatőr-, hagyományőrző- utánpótlás- és egyéb néptánccsoportok balesetet szenvedett néptáncosainak gyógyításához, gyógykezeléséhez, egészségügyi rehabilitációjához, gyógyászati segédeszköz beszerzéséhez, szociális helyzetük javításához, esetleges keresőképtelenségük esetére anyagi segítség nyújtása, a táncosok és családjaik balesettel összefüggésben keletkezett költségeinek fedezése, továbbá balesetben elhunyt néptáncos együttes tagok családjainak anyagi támogatása.
 

Kérjük, segítse és támogassa a tavaly novemberben tragikus balesetet szenvedett Jászságos táncosokat és családtagjait.
 

K&H Bank Zrt.: 10400566-50526578-85521021
IBAN szám: HU46 1040 0566 5052 6578 8552 1021
SWIF kód: OKHBHUHB

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít