Menu

Itthon

Itthon

 

Ég veled, adósságcsapda! – A pénzügyi tudatosság gyermekkorban kezdődik

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ), a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ támogatásával hat hónapig tartó pénzügyi tudatosságnövelő kampányt valósított meg Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A kampány 2015. május 21-én, egy Jászberényben megrendezésre kerülő pénzügyi vetélkedővel zárult. 

Bővebben: Ég veled, adósságcsapda! – A pénzügyi tudatosság gyermekkorban kezdődik

Egy amerikai jászberényi élményei

  • Szülőkategória: Hírek

alt

„Nem látja mindenki? Megmutatom!”- mondja Edward Livesay, és felugrik az asztal tetejére. A nyolcadikosok izgatottan néznek ránk, magyar tanárokra. Tanár az asztalon! Mit szólunk mi ehhez?  Közben arra gondolok, vajon, ha egyszer megnézik a „Holt költők társasága” című klasszikust, eszükbe jut-e, hogy már találkoztak ezzel a másfajta tanítási stílussal. 

Bővebben: Egy amerikai jászberényi élményei

TÁNCPANORÁMA – egységben a múlt és a jelen tánc művészete

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Mindeddig páratlan programsorozatra készül Jászberény a Nemzeti Táncszínház, valamint az Új Színházért Alapítvány szervezésében. TÁNCPANORÁMA  néven jelenünk értelmezésében szeretnék a közönség előtt megmutatni a néptánc értékeit hazánk legjobb táncosaival. 

Bővebben: TÁNCPANORÁMA – egységben a múlt és a jelen tánc művészete

Jó évet zárt 2014-ben a CO-OP STAR Zrt.

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Közgyűlést tartott május 15-én a CO-OP Star Zrt., ahol az igazgatóság beszámolt a 2014. évi gazdálkodásról, s döntöttek ennek elfogadásáról, valamint az adózott eredmény felhasználásáról is. A közgyűlést megelőzően a sajtó munkatársai írásos anyagot kaptak a cég tavalyi munkájáról és eredményeiről, melyet sajtótájékoztató keretében dr. Rédei István elnök-vezérigazgató és Mezei János, kereskedelmi igazgató egészített ki. 

Bővebben: Jó évet zárt 2014-ben a CO-OP STAR Zrt.

Kész csarnokban indulhat a következő jeges szezon

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Egyeztetés, majd sajtótájékoztató is volt bő egy hét alatt a jászberényi jégpálya kapcsán. Előbbin az önkormányzat és az érintett jászberényi jeges sportágak, valamint azok országos szövetségének képviselői találkoztak, míg utóbbin Szabó Tamás polgármester tájékoztatta a média munkatársait a jégpálya megépítésének folyamatáról, annak állásáról. 

Bővebben: Kész csarnokban indulhat a következő jeges szezon
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít