Menu

Itthon

Itthon

 

Miért veszik el a másét?

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Hogy szerezhet magának valaki úgy örömet, hogy közben másnak bánatot okoz? A szomszéd macska kiskora óta szeret nálunk lenni, mert mi simogatjuk, felvesszük, foglalkozunk vele. Idén tavasszal áthozta a kicsinyét, mert tudta, hogy gondját viseljük. 

Bővebben: Miért veszik el a másét?

Sikerrel zárult a regionális projekt

  • Szülőkategória: Hírek

Az MGYOSZ a Széchenyi 2020 program keretében valósította meg kapacitásfejlesztő projektjét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetségénél (JNSZM MGYSZ) A megyében szervezett háromoldalú egyeztetéseket követően már csatlakozott új vállalat is a szövetséghez. A JNSZM MGYSZ elnöke, Forgács László együttműködési nyilatkozatot írt alá a Magyar Szakszervezeti Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei kirendeltség képviselőjével, Pintér Ferenc úrral. A projektről az alábbi sajtóközleményt adta ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége.

Bővebben: Sikerrel zárult a regionális projekt

Örökbe adott sasfióka életét követhetjük nyomon élőben az interneten keresztül!

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Jászságban egy parlagisas-pár már évek óta próbálkozik családalapítással - hiába. Tojásaik rendre terméketlennek bizonyultak. Nem volt ez másképp idén sem, a fészekben most mégis egy egészséges sasfióka nevelkedik, amit a nagyközönség élőben követhet nyomon az interneten . Hogy lehetséges ez? Egy szép családtörténet, egyenesen a sasfészekből.

Bővebben: Örökbe adott sasfióka életét követhetjük nyomon élőben az interneten keresztül!
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít