Menu

Itthon

Itthon

 

A tehetség minden korban érték

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Szikra Galéria emeleti nagyterme zsúfolásig tele volt augusztus 15-én délután. A Lehel Vezér Gimnázium 250. éves jubileumi programsorozata keretében olyan kiállításnak adott teret, melyben az iskola egykori és mai diákjai és tanáraik alkotásait mutatták be. A paravánokon több mint 30 alkotó munkáit láthatta a kíváncsi közönség, akik nagyrészt állva, minden talpalatnyi helyet kihasználva hallgatták a köszöntéseket.

Bővebben: A tehetség minden korban érték

CsángÁllás – új lehetőségek a folklór fesztivál keretében

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Minden fesztivál más, még ha a XXVII. alkalommal is rendezik meg. A jászberényi Csángó Fesztiválra is igaz ez, mert a sok év alatt olyan profi szervező csapat alakult ki körülötte, mely képes erre. Az idei újdonságokat is imádta a közönség. Pedig nem mindenki keresett éppen állást, mégis betért a Déryné Rendezvényházba, ahol CsángÁllás címmel állásbörzén várták az érdeklődőket.

Bővebben: CsángÁllás – új lehetőségek a folklór fesztivál keretében

Fönn a zászló. Elkezdődött a XXVII. Csángó Fesztivál

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A magyar Himnusz dallamaira vonták föl idén is a fesztiválzászlót Jászberény főterén szerdán este a XXVII. Csángó Fesztivál nyitányaként. A lassan benépesedő Szentháromság téren rövid műsorral bemutatkozott a Jászság Népi Együttes mellett valamennyi itt tartózkodó, távolról érkezett külföldi csoport is.

Bővebben: Fönn a zászló. Elkezdődött a XXVII. Csángó Fesztivál
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít