Menu

Itthon

Itthon

 

Labdarúgó NB III: kétgólos előnyt herdáltunk el

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A labdarúgó NB III Keleti-csoportjának 6. fordulójában a tavalyi szezont még az NB II-ben töltő Cigánd vendégeskedett a jászberényi városi stadionban. Bár a vendégek védelme nem hazudtolta meg önmagát (a legtöbb gólt kapták a csoportban), a mieinknek kétgólos előny sem volt elegendő a 3 pont megszerzéséhez.

Bővebben: Labdarúgó NB III: kétgólos előnyt herdáltunk el

Sikerrel zárult a 12. Coop Rally - Különdíjas a Szatmári Malom Kft.

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Az Ital Magyarország Kft. csapata nyerte idén a Coop Rallyt, amelynek záró díjátadójára pénteken került sor Hajdúszoboszlón. A szakmai rendezvény ebben az évben Magyarország északkeleti tájain látogatott meg több élelmiszeripari szereplőt, amelyek hosszú távú partnerségben dolgoznak a COOP Gazdasági Csoporttal. Az idén 12. alkalommal megrendezett, a magyar élelmiszer-feldolgozást a középpontba állító Coop Rally ebben az évben Magyar Termék Nagydíjat is nyert.

Bővebben: Sikerrel zárult a 12. Coop Rally - Különdíjas a Szatmári Malom Kft.

Szeles Péter Emléktorna: hazai siker a jászberényi felkészülési tornán

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Hat NB I-es csapat és a románelső osztályú Kolozsvár együttese mérkőzött meg egymással pénteken és szombaton a női röplabda Szeles Péter Emléktorna keretében a Bercsényi úti játékcsarnokban és a Nagyboldogasszony iskola sportcsarnokában. A kétnapos küzdelemsorozat végén a rendező Jászberényi RK gárdája örülhetett, hiszen a tornát ők nyerték.

Bővebben: Szeles Péter Emléktorna: hazai siker a jászberényi felkészülési tornán

Röplabda – kosárlabda: felkészülési torna Jászberényben és Debrecenben

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A bajnoki rajtra készülő női röplabdázóink hazai környezetben, férfi kosarasaink pedig Debrecenben lépnek a hétvégén pályára felkészülési torna keretében. Mindkét együttes alaposan átalakult a nyári szezonban, így sok mérkőzésre szüksége van.

Bővebben: Röplabda – kosárlabda: felkészülési torna Jászberényben és Debrecenben
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít