Menu

Itthon

Itthon

 

Jászberényi FC: kupakudarc, edzőváltás, vereség a bajnokin

  • Szülőkategória: Hírek

alt


Igazán mozgalmas hete volt a Jászberényi FC NB III-as labdarúgócsapatának. Az együttes szerdán Magyar Kupa mérkőzésen kikapott a megyei II. osztályban játszó Ibrány vendégeként, s ez edzőváltást eredményezett a csapatnál. Szombaton pedig Putnokon, bajnoki mérkőzésen maradt pont nélkül a gárda.

Bővebben: Jászberényi FC: kupakudarc, edzőváltás, vereség a bajnokin

Emberarcú festmények a Szikra Galériában

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Különleges kiállításnak adott teret a Szikra Galéria. Varga József Zsolt alkotásait láthatja a művészetbarát közönség. Az emeleti nagyteremben 22, jórészt nagyméretű, különleges festmény kapott helyet, melyek egy igen sajátos világot mutatnak. A képek csak embereket, alakokat ábrázolnak mindegyik festményen szinte azonos megfogalmazásban, mégis sokféle módon. 

Bővebben: Emberarcú festmények a Szikra Galériában

Ismét feltámad a Főnix – indul a 9. évad

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Idén 25 éves működését ünnepli az Új Színházért Alapítvány, amelynek köszönhetően már 9. évadát kezdheti meg a Főnix Fészek Műhelyházban működő jászberényi befogadó színház. Várszegi Tibor a színház művészeti vezetője a közönség számára is nyilvános sajtótájékoztatóval nyitotta meg az őszi évadot szeptember 13-án.

 

Bővebben: Ismét feltámad a Főnix – indul a 9. évad

Gáláns ajándék - Három megújult festmény

  • Szülőkategória: Hírek

 alt

A Jász Múzeum – bár kis múzeum – hatalmas kincsekkel rendelkezik, melyek raktárak mélyén lapulnak, s ritkán érinti meg őket valaki. A kincsek egy része festmény, műalkotás, sok esetben jeles alkotók művei. Ezen képek felújítása, restaurálása csak valamilyen felajánlás, vagy adomány révén történhetett meg az elmúlt évtizedek során. Idén egy jászberényi vállalkozó család tett felajánlást. Az eredményét pedig szeptember 13-án láthatta meg a széles közönség. 

Bővebben: Gáláns ajándék - Három megújult festmény
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít