Menu

Itthon

Itthon

 

Költségvetési anomáliák

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Az őszi testületi munka Jászberényben a nyári szünetet követően a szeptemberi képviselőtestületi ülésen kezdődött el. Ezt egy nappal megelőzte Balogh Béla sajtótájékoztatója, melyen a pénzügyi és költségvetési bizottság MSZP-s elnöke a tervezett költségvetési módosításokkal kapcsolatban mondta el véleményét.

 

Bővebben: Költségvetési anomáliák

Kosárlabda: tisztes vereség a bajnoki nyitányon a Körmendtől

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Pénteken a szegediek Debrecen elleni, idegenbeli sikerével vette kezdetét a 2017/2018-as, NB I A-csoportos férfi kosárlabdabajnokság. A JP Auto-JKSE szombaton az idén is a legjobbak közé tartozó körmendieket fogadta. A vendégek érvényesítették a papírformát, de semmi szégyenkezni valója sincs a vereség miatt a mieinknek.

Bővebben: Kosárlabda: tisztes vereség a bajnoki nyitányon a Körmendtől

Kosárlabda NB I: a Debrecen – Szeged mérkőzéssel ma elkezdődik a 2017/2018-as szezon

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A számunkra sikeres férfi kosárlabda Európa-bajnokság után, melyen a magyar válogatott remekül helyt állt, pénteken elkezdőik a férfi NB I A-csoportban a bajnoki pontvadászat a Debrecen – Szeged mérkőzéssel. A mieink, a JP Auto-JKSE szombaton (szeptember 30.) fogadja a bombaerős körmendi alakulatot.

Bővebben: Kosárlabda NB I: a Debrecen – Szeged mérkőzéssel ma elkezdődik a 2017/2018-as szezon

Kaukázusi kalandok – „Mi egy vérből valók vagyunk”

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Jászberény és Vlagyikavkáz kapcsolata nem új keletű. A jász gyökerek miatt több évtizedes múltra tekinthetnek vissza a felek, ám ezt a közelmúlt történelmi-politikai változásai is árnyalják. Idén újabb lehetőségek nyíltak a kapcsolatok szélesítésére, ugyanis meghívás érkezett Vlagyikavkázból egy tudományos és kulturális programon való részvételre. Jászberény önkormányzata biztosította az utazás költségeit. Így a város kulturális delegációját öt fő alkotta, két fiatal történész, két régész és a tolmácsuk, Erdő Éva. Az augusztusi, 10 napos oszétiai élményeikről a Jász Múzeumban tartottak érdekes, jó hangulatú élménybeszámolót szerdán délután.

 

Bővebben: Kaukázusi kalandok – „Mi egy vérből valók vagyunk”
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít