Menu

Itthon

Itthon

 

Sikeres szezonzárás a Taekwon-dosoknál

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Az elmúlt hétvégén a JSE Kondor ITF Taekwon-Do szakosztálya a tavaszi versenyszezon utolsó nemzetközi tornáján vett részt Romániában. A nagyváradon megrendezett Román Taekwon-Do Bajnokságon, a 7 nemzet (Ausztria, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Bulgária, Magyarország és Románia) több mint 200 versenyzőjéből álló mezőnyében igen sikeresen szerepeltek a jászberényi sportolók. Három versenyszámban (formagyakorlat, küzdelem és speciáltechnikai törés) összességében 9 (3 arany, 2 ezüst és 4 bronz) érmet szerzett a 6 fiatal. 

Bővebben: Sikeres szezonzárás a Taekwon-dosoknál

Hazai termék

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Vasárnap zárult a harmadik vonal 2016/2017-es szezonja a labdarúgóknál. Az utolsó fordulóban a Jászberényi FC a Nyírbátor együttesét fogadta.

Bővebben: Hazai termék

Gyémántdiplomás mérnök Varga Károly

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Ritka jubileum az 60. évforduló az emberek életében. Varga Károly mérnök azonban 84 évesen ezt is ünnepelheti. Hatvan éve kapott gépészmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol számon tartják egykori diákjaikat, s díjazzák is őket. Az idei ünnepélyes díjátadón a gyémánt diplomások között ott volt Varga Károly is, ma Jászberényből egyedüliként. 

Bővebben: Gyémántdiplomás mérnök Varga Károly

Sissi és Ferenc József emlékét idézték

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Százhatvan évvel ezelőtt, 1857-ben történt, hogy Ferenc József és felesége Sissi magyarországi körútja alkalmával Jászberénybe látogatott.  Az utazás során az akkori Pesti út mentén található – ma már a felsőszentgyörgyi útelágazásnál lévő – Cserőhalmi keresztnél meg is álltak pihenni egy kicsit, majd tovább hajtattak a városba. Ez az esemény adott okot arra, hogy a 160. évfordulón emlékezést tartson az utókor. A Jász Múzeum tudományos konferenciát szervezett az évforduló kapcsán.

Bővebben: Sissi és Ferenc József emlékét idézték
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít