Menu

Itthon

Itthon

 

Májusi madarászprogramok országszerte

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Madarak és Fák Napja tiszteletére egész májusban izgalmas programokra hívja az érdeklődőket. A rendezvények között lesz esti fülemüle-cserkelés, kishajós parifecsketelep megfigyelés a Felső-Tiszán és sasmegfigyelés. Az idei madármajális két új rendezvényt is életre hív. Első alkalommal ünnepeljük a Magyar Természet Napját és gyűlnek össze a természetfilmezés nemzetközi képviselői is hazánkban. Május 31-én pedig Fiókanap lesz a közelmúltban átadott jászberényi Sasközpontban.

Bővebben: Májusi madarászprogramok országszerte

Megyei bronzérmes a Bercsényi

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A JÁI Bercsényi Miklós Általános Iskolai Tagintézményének futballcsapatai rendszeresen neveznek a diákolimpia küzdelmeibe, s így volt ez az idei szezonban is. A csapatok váltakozó sikerrel vették fel a harcot ellenfeleikkel, s a legjobb eredményt a III. korcsoportos fiúk érték el.

Bővebben: Megyei bronzérmes a Bercsényi

Ennyi

  • Szülőkategória: Hírek

Az élet minden jelenségét tudományos alapossággal közelítette meg. Már óvodáskorában és kisiskolásként is szívesen lapoztatott, később lapozott ismeretterjesztő könyveket. Aztán, miután értelmiségi szülők gyermeke volt, otthonról hozta a kétkedést. Ezalatt nem öncélú kekeckedést kell érteni, egész egyszerűen szerette tapasztalati úton is megérteni a világot. 

Bővebben: Ennyi

Kétszer kettő néha ennyi

  • Szülőkategória: Hírek

A hétvégén beköszöntött a május, s vele együtt a labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 25. fordulója. A Jászberényi FC szombat délutáni meccse úgy nézett ki, mint az aznapi időjárás: változékonyra sikeredett. A vendég Cigánd SE gyorsan vágott egy gólt, aztán még a szünet előtt fordítottunk, végül azonban a BAZ megyei fekete-fehérek egalizálták a találkozót. 

Bővebben: Kétszer kettő néha ennyi
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít