Menu

Itthon

Itthon

 

Nyáron is várják a jászberényi és a szolnoki kis betegek a gyógyító meséket

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Ha nyár, akkor szünidő, felhőtlen játék, vízpart, nyaralás – ideális esetben. A betegség azonban ilyenkor sem megy szabadságra, nyáron is sok gyermek kényszerül baleset, fertőzés vagy krónikus betegség miatt a kórházi falak közé. Az ő napjaikat teszik vidámabbá a K&H gyógyvarázs mesedoktorok, akik gyógyító történeteikkel lopnak örömöt a beteg gyerekek napjába az ország 45 kórházában – köztük a jászberényi és a szolnoki kórházban is. Az önkéntes programra bárki jelentkezhet, aki meséjével hozzá szeretne járulni a kicsik lelki egészségéhez, testi gyógyulásához.

Bővebben: Nyáron is várják a jászberényi és a szolnoki kis betegek a gyógyító meséket

Kétszázötven új munkahelyet teremt a Rosenberger Jászárokszálláson

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Csaknem 3,5 milliárd forint értékben bővíti gyártókapacitását az adatátviteli csatlakozókat és kábeleket gyártó német Rosenberger cég magyarországi leányvállalata, a fejlesztéssel 250 új munkahely jön létre a jászárokszállási üzemben - jelentették be hétfőn Budapesten a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

Bővebben: Kétszázötven új munkahelyet teremt a Rosenberger Jászárokszálláson

Igor Nicsenko a Jászberényi FC új vezetőedzője

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Felgyorsultak az események az NB III-as Jászberényi FC háza táján. Azt már korábban tudni lehetett, hogy a játékosállományban jelentős változások lesznek, s az sem volt titok, új edzője lesz a felnőtt együttesnek. Előbb Krecska János neve merült fel, ám a befutó az FTC egykori játékosa, Igor Nicsenko lett.

Bővebben: Igor Nicsenko a Jászberényi FC új vezetőedzője

Linzert evett a boltban – lebukott és kiderült: több lopást is elkövetett

  • Szülőkategória: Hírek

alt

 

A bűnelkövetők lelkivilága sem könnyen kiismerhető. Miért eszik valaki a boltban linzerkarikát – fizetés nélkül –, hogy azután kiderüljön, több lopást is elkövetett? Vagy lehet, hogy csak éhes volt? Az alábbi rendőrségi hír olvastán ugyanis ez a kérdés merülhet fel az olvasóban.

Bővebben: Linzert evett a boltban – lebukott és kiderült: több lopást is elkövetett
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít