Menu

Itthon

Itthon

 

Szerény szombati szereplés

  • Szülőkategória: Hírek

 alt

Harmadik egygólos hazai vereségét szenvedte el a Jászberényi FC a labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 8. fordulójában. Szombat délután a berényi drukkerek a kellemes időjáráshoz egy kellemetlen eredményt társíthattak. A vendég Ceglédi VSE az előző idényben még az NB II-ben gurított, és hét forduló alatt több pontot gyűjtött a JFC-nél, de a mieinktől akkor is nagyon kevés volt, hogy csak az első húsz percben tudtak gólveszéllyel járó támadásokat vezetni. 

Bővebben: Szerény szombati szereplés

A Röpke Kupán bemutatkozik a Jászberényi RK is

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Jászberényi Röplabda Klub NB I-es felnőtt női csapata már több mint egy hónapja kezdte a felkészülést a 2015/2016-os bajnoki szezonra. A nyári szünetben több változás is történt az együttes keretébe, s így először lép pályára új összetételben a Deme-csapat szombaton, Kecskeméten. A Röpke Kupán a házigazdák mellett a TF és az MVSC lesz a mieink ellenfele.

Bővebben: A Röpke Kupán bemutatkozik a Jászberényi RK is

Az ünnepelt muzsikált az ünnepnapon

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Jász Múzeum sokféle rendhagyó rendezvénynek adott már helyet. Így volt ez múlt pénteken is, amikor ráadásul a hideg, esős idő miatt az udvari sátor helyett a kiállító-terembe szorult az ünneplő sereg. Ám a zártkörű rendezvény igencsak rendhagyó volt, mert a vacsorával egybekötött eseményen a 80 éves Fehér Ödön cimbalom művészt ünnepelték a családtagjai, a pályatársak, ismerősök, kollégák, a tisztelők, a tanítványok  és minden jelenlévő. 

Bővebben: Az ünnepelt muzsikált az ünnepnapon
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít