Menu

Itthon

Itthon

 

Segítsen John Lennonnal együtt egy öreg zongorán

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Koncerttel, plakátkiállítással és filmvetítéssel idézik meg a 75 éve született John Lennon szellemiségét november 28-án a jászberényi Lehel Film-Színházban. A rendezvényhez kapcsolódóan a szervező Jászkerület Nonprofit Kft. egy a város tulajdonában lévő hangversenyzongora felújítását is célul tűzte ki, melyet a kiállított képek megvásárlásával bárki támogathat. 

Bővebben: Segítsen John Lennonnal együtt egy öreg zongorán

Csillagkürt III.: legjobb költők

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Idén harmadik alkalommal díjazták azokat a jászsági költőket, akik nem féltek tollat ragadni, és műveiket elküldeni a Csillagkürt verspályázatra. Kicsik és nagyok, férfiak és nők több tucatnyian éltek a lehetőséggel, és pályáztak. Az eredményhirdetést múlt pénteken tartották a könyvtár kamaratermében.

Bővebben: Csillagkürt III.: legjobb költők

Lehel Ferencre emlékezve

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria sokféle kincset rejt, hiszen nemcsak Hamza Dezső Ákos művészeti munkásságának és alkotásainak eredményeit, de felesége Lehel Mária hagyatékát is, melyben szüleinek iratanyaga, emlékei is ott vannak. Mária néni édesapja is jelentős személy volt. 

Bővebben: Lehel Ferencre emlékezve
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít