Menu

Itthon

Itthon

 

Electrolux: megújult a Szerszám- és Célgép Üzem

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Hazánkban több mint 25 éve van jelen az Electrolux. Az egykori Hűtőgépgyár megvásárlása után több nagy beruházást valósítottak már meg. A gyártókapacitások bővítése, új termékek gyártása folyamatos a nagyvállalat életében. A 2016-os évben megújult a Szerszám- és Célgépüzem is az Electroluxnál. Az új üzem fő profilja elsősorban javítási és karbantartási feladatok ellátása, de alkalmas vákuumszívó szerszámok és habosító kaloda gyártására is.

Bővebben: Electrolux: megújult a Szerszám- és Célgép Üzem

Hangszersimogató szerdán délelőtt

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Színültig telt a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tornaterme diákokkal február 1-jén délelőtt két alkalommal is. Annak ellenére, hogy most nem lehetett futni, labdázni a teremben, jókedvűen távoztak az 5-6. és a 7-8. évfolyam tanulói egy-egy tanórát követően, ugyanis a földre helyezett szivacsokra leheveredve a Cimbaliband „Hangszersimogató” című koncertjét élvezhették a gyerekek.

 

Bővebben: Hangszersimogató szerdán délelőtt

Kövesse nálunk élőben az MTK Budapest - Jászberényi RK női röplabda bajnoki mérkőzés alakulását

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Az NB I-es női röplabdabajnokság vasárnapi játéknapján a Jászberényi RK csapata a 4-6. helyéért folyó versenyfutásban egyik közvetlen riválisa, az MTK Budapest otthonában lép pályára. A mindkét együttes számára nagyon fontos találkozó alakulását folyamatosan frissülő tudosításunk alapján követhetik a sportbarátok.

Bővebben: Kövesse nálunk élőben az MTK Budapest - Jászberényi RK női röplabda bajnoki mérkőzés alakulását
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít