Remekeltek a jászapátiak a 2017. évi Ju-Jitsu Magyar Bajnokságon

2017-11-07 16:13:07

 


November 4-én, szombaton a Bercsényi úti játékcsarnokban, azaz nálunk, Jászberényben rendezték meg a 2017. évi Ju-Jitsu Magyar Bajnokságot. A házigazda a Jászsági Harcművészeti Akadémia volt. A legjobbak megmérettetésén természetesen ott voltak a Jászapáti Kígyó Dojo Harcművészeti Sportegyesület versenyzői is, akik most is bizonyították tudásukat.


November 4-én, a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség védnöksége mellett, a Jászsági Harcművészeti Akadémia szervezésében, a Jászberényi Bercsényi úti Sportcsarnokban rendezték meg a 2017 évi Ju-Jitsu Magyar Bajnokságot, melyen, 17 klub és egyesület mintegy 170 versenyzője vett részt. A Fighting System,Ne Waza System(Gi és No Gi),Duo System és Duo Show System versenyszámokban összesen 230 nevezést regisztráltak nem, életkor és súlycsoport szerint a rendezők.


Szerkesztőségünket Dr. Nagy-Hints István Hanshi, a Kígyó Dojo HSE elnöke arról tájékoztatta, hogy egyesületüket 12 versenyző képviselte a bajnokság során Duo System Start, Fighting System és Ne Waza Gi versenyszámokban és a versenynapot, 8 arany-, 3 ezüst-,4 bronzéremmel és egy IV. helyezéssel zárták.


A Jászapáti Kígyó Dojo HSE versenyzőinek eredményei.Dou System Start kategóriában:


A Borbás Lili Eszter-Borbás Márton Miklós, az Urbán Ágoston-Ádám Judit, a Kocsis Réka Veronika-Ádám Judit, a Kocsis Réka Veronika- Peták Richárd Szilveszter, a Nagy Vilmos- Peták Richárd Szilveszter és a Dr. Urbán István -Menyhárt Tibor párosok aranyérmet szereztek

                                 
Fighting System kategóriában:Szikszai Nikolett, Menyhárt Tibor - aranyérem


Kalmár Zoltán, Peták Richárd Szilveszter - ezüstérem


Borbás Ferenc, Nagy Vilmos - bronzérem

                              
Ne Waza Gi System kategóriában:


Szikszai Nikolett – ezüstérem


Borbás Ferenc, Nagy Vilmos - bronzérem


Peták Richárd Szilveszter - IV. hely
  

A meghirdetett csapatbajnokság keretében a Kígyó Dojo Harcművészeti Sportegyesület a Jászberényi Harcművészeti Akadémia csapatával - azonos pontszámmal - az előkellő III. helyezést szerezte meg.


Dr. Nagy-Hints Istvánnak és versenyzőinek olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor


Hír megosztása