Menu

Caorleben énekeltek

2017-10-03 09:13:07

 

altNem először utaztak az észak-olaszországi Caorle városkába a Palotásy János Kórus tagjai. Szeptember  9-13-ig jártak ismét olasz barátaiknál a hagyományos Mária ünnepen. A sokéves kóruskapcsolat révén ezt a katolikus ünnepet, amikor csak lehet, közösen töltik.


Ecsedei Péter, a kórus karnagya lapunkat arról értesítette, hogy 25 résztvevővel utaztak el az   olaszországi programra. Két koncertet adtak olasz barátaik előtt az ünnepségsorozat alkalmával. Programjukban részt vett Magda Dávid orgonaművész és Vukovich Edit, a Mátyás templom szólistája is, aki szólót énekelt a rendezvényen. A karnagy, Ecsedi Péter is szerepelt szólistaként is berényi kórus programjában. Nagy élmény volt számukra ez a szereplés, a katolikus templomban teltház előtt énekelhettek, ami nagy hatással volt rájuk.  A kórus sikeres utazásában, fellépésében Mészáros Erzsébet szervezőnek és Németh Katalin kórus titkárnak is jelentős szerepe volt, tudtuk meg a karnagytól.

 

alt

A Palotásy kórus Caorléban




A Palotásy Kórus ezt követően a szeptember 30-i, hagyományosan sorra kerülő, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kórustalálkozón vett részt, melyen 18 kórus – köztük négy jászberényi is – szerepelt.

 

alt

A Palotásy kórus Szolnokon
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít