Menu

Jászberényi FC: kupakudarc, edzőváltás, vereség a bajnokin

2017-09-25 14:06:20

 



Igazán mozgalmas hete volt a Jászberényi FC NB III-as labdarúgócsapatának. Az együttes szerdán Magyar Kupa mérkőzésen kikapott a megyei II. osztályban játszó Ibrány vendégeként, s ez edzőváltást eredményezett a csapatnál. Szombaton pedig Putnokon, bajnoki mérkőzésen maradt pont nélkül a gárda.



Nem unalmas az élet a Jászberényi FC háza táján. Az elmúlt héten – szerdán – a Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé kerülésért a megyei II. osztályban szereplő Ibrány csapatával mérkőztek aranylábúink. A továbbjutás kötelező lett volna a mieinknek, ám a találkozó másként alakult. Az első félidőben még sikerült a hazaiak vezető góljára válaszolni, de egy kiállítás miatt a teljes második félidőt emberhátrányban játszottuk. Az ibrányiak a második játékrész első tíz percében kétszer is betaláltak, s ezzel el is dőlt a találkozó és a továbbjutás sorsa.


Magyar Kupa 6. forduló a legjobb 64 közé jutásért


Ibrány (megyei II.) – Jászberényi FC (NB III) 3-1 (1-1)


A találkozót követően a JFC vezetése edzőváltás mellett döntött. Gelei Károly vezetőedző és segítője, Menczeles Iván munkáját megköszönték, és szombaton már az utánpótlástól érkezett Arany László (U-14-15-ös csapat) vezette az együttest a putnoki bajnokin.


Az első félidőben Putnokon keveset forogtak veszélyben a kapuk, így nem meglepő, hogy gólnélküli döntetlennel zárult ez a 45 perc. A második félidőt a hazaiak kezdték jobban és kétgólos előnyre tettek szert. Negyed órával a találkozó vége előtt Mile Krisztián góljával sikerült közelebb kerülnünk ellenfelünkhöz, de az egyenlítés már nem jött össze.


NB III Keleti-csoport – 7. forduló


Putnok – Jászberényi FC 2-1 (0-0)


A forduló további eredményei:


Füzesgyarmat - Monor 1-3


Salgótarján - ESMTK 5-1


Balassagyarmat - DEAC 2-1


Nyírbátor - MTK II 3-2


Cigánd - DVTK II 1-0


Tiszaújváros - Tállya 1-1


Tiszafüred - Gyöngyös 1-3


Hét forduló után a Monor áll az élen 17 ponttal, a 16 pontos Salgótarján és a 13 pontos ESMTK előtt. A Jászberényi FC a 11. helyen áll 9 megszerzett ponttal.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít