Menu

Amerikai foci: kemény küzde- lemben győzött ellenünk a Nyíregyházi Tigers

2017-04-03 16:35:52

 

 

Már-már nyárba hajló, napsütéses időben fogadta a 2017-esamerikai foci bajnoki szezon nyitányán a Nyíregyházi Tigers csapatát a Divizio II-es bajnokságban a Jászberény Wolverines gárdája. A szépszámú közönség pedig megkapta azt, amit remélt, hiszen igazán kemény, de sportszerű küzdelemben dőlt el a találkozó sorsa.


Talán csoportja legerősebb együttese ellen kezdte az új bajnoki szezont a Jászberény Wolverines, melynek sorait ezúttal már az új amerikai játékos-edző, Tyron Notice is. A másik oldalon a legmagasabb osztályból két fokkal visszalépő nyíregyháziak sorakoztak fel, akiket ukrán vendégjátékosok erősítettek. Szóval az alakuló félben lévő berényi csapat nem volt irigylésre méltó helyzetben, de az első pillanattól kezdve keményen dolgoztak a pályán a fiúk.

 

alt


A jó időt kihasználva sokan tekintették meg a hétvégi amerikai foci mérkőzést



A találkozót a Jászberény Wolverines elnöke-játékosa, Balogh Kornél a következőképpen értékelte:


- Nagyon jó kis hajtós mérkőzés volt. Bár végig az ellenfelünk vezetett, 8-10-zel fordultunk a negyedik negyedre, s volt esélyünk a fordításra. Sajnos a saját redzone környékén ajándékoztunk nekik 3 labdát, s ezt könyörtelenül kihasználták. Az egész mérkőzést tekintve megérdemelten nyertek a nyíregyháziak akiknél egy remek fiatal irányító mellett az ukrán különítmény is megmutatta mire képes. Nekünk még időre van szükségünk, hiszen a 31 fős csapatunkból 12 újonc volt a nyíregyháziak ellen. Mi is a juniorokra építünk, s ha összerázódik a társaság, akkor azt hiszem bárkivel felvesszük a versenyt a divizióban – mondta Balogh Kornél, aki ezúton is köszönetet mondott a szépszámú szurkolótábornak, akik kilátogattak a találkozóra.


A remek hangulatról egyébként a vendégeket elkísérő néhány szurkoló is gondoskodott, akik egy nagydobbal felszerelkezve érkeztek Jászberénybe. Az egyesület elnöke egyébként reméli, hogy legközelebb már győzelemmel tudják majd megörvendeztetni szurkolóikat.


Jászberény Wolverines – Nyíregyházi Tigers 8-29


A jászberényi pontszerzők: Bota István 6 pont recovered fumle TD, + 2 pontos extra pont Tyrone Notice passzából szintén Bota István.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít