Menu

Grappling OB: Száraz Vivien duplázott!

2017-03-16 11:31:34

 

Március 12-én a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezték meg a 2017. évi Grappling Magyar Bajnokságot, amely egyben a G4 Grappling Liga 5. fordulója is volt. A Jászberényi Birkózó Club 4 versenyzőt indított, akik 3 arany- és 1 ezüstéremmel, valamint egy 5. helyezéssel zárták a versenyt.


Igazán illusztris helyen a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezték meg március 12-én a 217. évi Grappling Magyar bajnokságot. Ez egyben a G4 Grappling Liga 5. fordulója, valamint kvalifikációs verseny is volt az idei UWW Felnőtt Grappling Európa- és Világbajnokságra.


Városunkat a Jászberényi Birkózó Club négy versenyzője képviselte a viadalon, akik nagyszerűen szerepeltek, hiszen 3 arany- és egy ezüstérmet, valamint egy 5. helyezést szereztek. Külön kiemelést érdemel Száraz Vivien, aki a felnőtt nők között a saját súlycsoportja mellett az Open kategóriát is megnyerve két elsőséget is szerzett.

alt

A sikeres jászberényi grapplingcsapat és edzőjük (hátsó sor - zöldben) Száraz Tibor


 

A jászberényi vonatkozású eredmények:


Női Nogi Felnőtt 75 kg: 1. Száraz Vivien


Női Nogi Open kategória: 1. Száraz Vivien


Junior Fiú Nogi +95 kg: 1. Kiss Tibor


Férfi +80 kg Open kategória: 2. Tóth Kristóf


Férfi +80 kg Open kategória: 5. Beszteri Ferenc


A sikeres versenyzőknek és edzőjűknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít