Menu

Valentin háza elporladt a tűzben

 

2017-01-13 10:56:54

 

Leégett a moldvai, külsőrekecsini tanító és hagyományőrző, Ghiurca Valentin háza. A két szülő és négy gyermekük ki tudtak jutni a házból. Valentin a Jászberényi Tanítóképző Főiskola egykori hallgatója volt.


Egy moldvai csángókat támogatóegyesület segítséget kér az ügyben, a levelet a magyar sajtó számára eljuttatták - írta meg a hatvanonline.hu.


A Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület (1126 Budapest, Böszörményi út 20-22.; mobil:+36-30-290-3885) elnöke a következő segítségkéréssel fordult a nyilvánossághoz:

 

alt„Ghiurca Valentin külsőrekecsini tanító, hagyományőrző családjával együtt január 9-én hétfő éjszaka drámai csapást éltek át. Kedves kis házuk, ahol mindig nagy szeretettel fogadtak bennünket is szörnyű baleset következtében leégett. Szerencsére a 4 gyermek és a 2 szülő ki tudott menekülni a családi fészekből, de a ház leégett.

 

 

A melegszívű tanítónak szeretnénk segíteni, ehhez kérnénk a kedves keresztszülők segítségét is.


Amennyiben tud, a bármilyen kis összeggel is támogatást nyújtani a családnak, ami nagy segítséget jelenthet, a kis ház újjáépítésében kérem, legyen kedves a következő számlaszámra utalni:


12011265-00160103-00300002


A közlemény rovatba feltétlenül tüntessék fel az „adomány” szót!"



hatvanonline.hu


(Fotó: KEMCSE/mandiner.hu/rmpsz.ro)

 

alt

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít