Menu

Röplabda: Eb-selejtező és Magyar Kupa elődöntő a Bercsényiben

2017-01-09 17:26:40

 


Igen mozgalmas napjai lesznek a röplabda szerelmeseinek a hét végén és a jövő héten is. Péntektől vasárnapig az U-18-as női Eb-selejtező keretében a német, a spanyol, a dán és a magyar válogatott mérkőzik meg egymással a továbbjutást jelentő első helyért, majd január 18-án (szerdán) a Jászberényi RK a Vasas Óbuda együttesével a Magyar Kupa elődöntő első mérkőzését játssza. Két nappal később pedig a mieink bajnoki mérkőzésen a Kaposvárt fogadják.



A JP Autó-JKSE NB I A-csoportos felnőtt kosárlabda csapatának Zalaegerszeg elleni vereségével indult a 2017-es sportév városunkban. Remélhetőleg a folytatás jobbra sikerül majd, hiszen számos remek mérkőzés, sportrendezvény lesz az év során a Bercsényi úti játékcsarnokban. A hét végén és jövő héten is a röplabázás szerlmeseié lesz a terep, hiszen előbb U-18-as női Európa-bajnoki selejtező házigazdája lesz városunk, majd Magyar Kupa és bajnoki mérkőzés részesei lehetnek a sportbarátok.
 


A magyar utánpótlás válogatott már január 2-a óta Jászberényben készül hét végi a nagy megmérettetésre, amelyen a dán, a spanyol és a német válogatott lesz az ellenfele. A továbbjutásra a legnagyobb eséllyel a németek pályáznak, ám a spanyolok sem lebecsülendő játékerőt képviselnek. Talán a dánok ellen lesz a legtöbb esélye a mieinknek, akik abban is bíznak, hogy a jászberényi sportbarátok megtöltik majd a lelátókat és szurkolásukkal segítik fiataljainkat.


Az U-18-as női röplabda Eb-selejtező menetrendje

Január 13. - péntek


 

17.00 óra: Dánia - Magyarország

19.30 óra: Spanyolország - Németország


Január 14. - szombat

 

17.00 óra: Magyarország - Spanyolország

19.30 óra: Dánia - Németország


Január 15. - vasárnap

 

17.00 óra: Magyarország - Németország

19.30 óra: Spanyolország - Dánia


Jászberényi RK - Vasas Óbuda Magyar Kupa elődöntők és bajnoki mérkőzés

 

A hétvégi izgalmak kipihenésére nem sok ideje lesz a röplabdabarátoknak, hiszen szerdán már a Jászberényi RK felnőtt csapatáért izgulhatnak, a Vasas Óbuda elleni első Magyar Kupa elődöntőn a Bercsényi játékcsarnokban.
 


Két nappal később pedig Pintérék már bajnoki mérkőzést játszanak ugynacsak hazai környezetben a kaposváriak ellen.

 

Lányaink jövő heti programja vasárnap zárul, amikor nem a TF ellen kisorsolt bajnokijukat játsszák majd (ezt február 7-re halasztották), hanem a Vasas Óbuda ellen Magyar Kupa elődöntő visszavágóján lépnek pályára a fővárosban.


Január 18. - szerda

Magyar Kupa elődöntő első mérkőzés


19.00 óra: Jászberényi RK - Vasas Óbuda


Január 20. - péntek

Bajnoki mérkőzés


18.30 óra: Jászberényi RK - 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem


Január 22. - vasárnap

Magyar Kupa elődöntő visszavágó


17.00 óra: Vasas  Óbuda - Jászberényi RK


A Magyar Kupában a másik ágon már lejátszották az első mérkőzést, melyen a kupavédő Linamar-BRSE idegebne nyert 3:0-ra a Fatum Nyírsuli ellen. Ez az eredmény pedig azt vetíti előre, hogy a csabaiak idén is kupadöntőt játszhatnak, míg a nyíregyháziak a tavalyiho hasonlóan idén is a kisdöntőben lesznek majd érdekeltek.



Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít