Menu

Remekeltek Szófiában a berényi yakuzák

2016-12-01 11:24:13

 

 

A hét végén Szófiában rendezték meg az ifjúsági és az U-22-es shinkyokushin karate Európa-bajnokságot, melyen a magyar válogatottba öt versenyzőt adott a jászberényi Yakuzák SE. Sensei Agócs Tibor tanítványai nagyszerűen szerepeltek, két arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel a magyar küldöttség legeredményesebbjei lettek a berényi yakuzák.


Hosszú évek óta megszoktuk már, hogy a jászberényi Yakuzák SE versenyzői sem a hazai, sem a nemzetközi versenyekről nem térnek haza üres kézzel. Sőt, ha lehet így fogalmazni Mikulás tájékán, mindig tele puttonnyal térnek haza. Így történt ez a hét végén is, pedig most nem akárhol és nem akárkik ellen kellett megmérkőznie Sensei Agócs Tibor tanítványainak.


Szófiában az ifjúsági és U-22-es Európa-bajnokságon nagyon erős mezőny jött össze. Ez sem volt azonban akadály a berényi fiataloknak, akik öten képviselték városunkat a magyar válogatottban. A két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerző berényiek a válogatott legeredményesebb kis csapatát alkották.

alt

Balról-jobbra: Mező Lili, Sensei Agócs Tibor és Kerekes Réka


Mező Lili megvédte európa-bajnoki címét, míg Kerekes Réka „felért” Európa tetejére Szófiában. Móczó Milán ezüstérmet szerzett, míg Fekete Farkas Mór a dobogó harmadik fokára állhatott az eredményhirdetés során. Nem lett ugyan éremszerző, de remekül helytállt a kontinensviadalon a yakuzák ötödik képviselője, Cserepes Balázs is. Mező Lili a duplázás mellett annak is örülhetett, hogy az EB legtechnikásabb versenyzője lett idén is!


A 2016-os év zárása tehát nagyszerűen sikerült a jászberényi Yakuzák SE-nek. Az évközi sikereket a szófiai Európa-bajnokságon eredményekkel méltó módon zárták le, s reméljük hasonló lesz a folytatás a következő esztendőben is.


Az Eb-n sikeresen szerepelt versenyzőknek és edzőjüknek olvasóink nevében is gartulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít