Menu

Helyesbítési kérelem

2016-11-07 10:09:15

 

Szerkesztőségünk november 2-án "Egy kétségek közt őrlődő nagymama levele dr. Császár Ida bírónőhöz!" nyílt levelet tett közzé. A levél egyértelműen nem szerkesztőségi állásfoglalást tükröz, annak közlését annak szerzője névvel vállalta, ennek ellenére a levélben érintett (de meg nem nevezett) másik fél perrel fenyegetve kérte, tegyük közzé helyesbítési kérelmét, és a cikket távolítsuk el weboldalunkról. Kérésének az általa megfogalmazott alábbi indoklással eleget teszünk.

 

"A szerkesztőség nem körültekintő módon járt el, amikor leközölte ezt a sok szempontból is jogszabálysértő cikket. Az apa élete, és a gyermekek élete is, valamint a válás is szigorúan magánügy, ezekkel kapcsolatban semmiféle jogsértést nem helyénvaló! A Járásbíróság természetesen nem adna kizárólagos felügyeleti jogot egy apának, aki a valós bizonyítékok fényében nem egyértelműen a megfelelőbb szülő a gyermekek nevelésére."

 

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít