Menu

Amerikai foci: idegenben is nyert a Wanderers

 

2016-10-08 09:59:45

 

 

A magyar utánpótlás bajnokságban nagyszünet vár a fiatalokra, miután válogatott mérkőzés lesz a következő hétvégéken, ám előtte még egyszer pályára lépett a Wanderers csapata a Budapest Cowbels U-19-es csapata ellen. A találkozón magabiztos vendégsiker született, azaz a mieink ünnepelhettek a találkozó végén.


A Wanderers tulajdonképpen már az első negyedben eldöntötte a találkozó sorsát, hiszen 22 pontot gyűjtött, míg ellenfelének egyet sem engedélyezett. A másodi játékrészben tovább nőtt a különbség a csapatok között, bár ekkor már a hazaiak is szereztek pontokat. A harmadik negyedben ismét csak a mieink voltak eredményesek, majd jött a pont nélküli záró felvonás.

 

alt




Budapest Cowbells - Wanderers 6-36 (0-22, 6-8, 0-6, 0-0)


Pontszerzők: Nagy Kevin 1 TD, illetve Garajszki Ádám 2 TD, Magos Balázs Molnár Bence, Balaton Róbert 1-1 TD, Garajszki Ádám, Lehmann Albert, Kószó Ádám 2-2 PT.


Ez az eredmény egyben azt is jelenti, hogy a Budapest Cowbels már nem juthat a rájátszásba.


Sergio Varela, a Budapest Cowbells edzője: - Sajnos a többi meccshez hasonlóan sok elejtett labdánk volt. A szünetben nagy hátrányban voltunk, de megbeszéltük a srácokkal és a folytatásban már jobban mentek a dolgok, igaz, a pontszerzés nem sikerült, de a defense már jobban működött. A futójátékot például szinte teljesen lekapcsolták a srácok. Ettől függetlenül még sokat kell javulnunk.


Tokaji Ferenc, a Wanderers defense koordinátora: - A Cowbells-nél rengeteg tehetséges játékos van és kemény összecsapást vívtunk velük. Az előző meccshez képest jelentős javulást mutattak a srácok. A defense stabilan állt a lábán szinte az egész találkozón, az offense pedig kiemelkedően teljesített. Köszönjük a Cowbells-nek a vendéglátást!


(Forrás: MAFSZ.org)

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít