Menu

Palásti Kristóf újabb sikere

2016-10-01 12:19:15

 

 


Olvasóink már megszokhatták, hogy időről – időre azoknak a jászberényi sportolóknak az eredményeiről is beszámolunk, akik ma már más városok egyesületeiben érnek el szép sikereket. Palásti Kristóf  neve is ismerősen csenghet már a sportbarátok számára, aki immár szolnoki egyesületében ért el újabb szép sikert.

 

Szeptember 24-én Cegléden rendezték meg az Erőmű Open Kupát, amely egyben kvalifikációs verseny is volt az EKO Ifjúsági és az  U-22-es Eb-re. Ennek megfelelően igen népes mezőny állt rajthoz, 42 klub, 190 versenyzője U22-es, junior és ifjúsági korcsoportban mérhette össze tudását. A magyar versenyzők mellett román, horvát és szlovák sportolók is tatamira léptek, azaz nemzetközi mezőnyben kellett a magyaroknak a helyezésekért küzdenie.
 

alt

Palásti Kristóf az ifjúsági -75kg-os mezőnyben 4 küzdelemét ipponnal és wasarival nyerte, megszerezve ezzel a kvótát a szófiai kontinensviadalra. Teljesítményével egyértelműen kiemelkedett kor- és súlycsoportjából, s a jászberényi sportbarátok és a szolnoki klub méltán büszke lehet teljesítményére, ugyanis az első hely mellett az erős és népes mezőnyben a verseny legtechnikásabb versenyzőjének címét is elnyerte.


Kristófnak és felkészítőinek olvasóink nevében is gratulálunk és sok sikert kívánunk a november 25-26-án megrendezésre kerülő szófiai kontinensviadalra!
 

Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít