Menu

Palásti Kristóf világbajnok lett

2016-07-04 10:37:45

 

 


Olvasóink megszokhatták már, hogy a Jászberényből elszármazott, más egyesületekben sportoló fiatalok sikeréről is rendre beszámolunk. Palásti Kristóf nem először szerepel már nálunk, hiszen korábban is nagyszerű eredményekkel hívta fel magára a figyelmet.



A jászberényi születésű és lakosú, Szolnokon sportoló Palásti Kristóf a Full-Contact Team Szolnok SE csapatának tagja. Az egyesület  12 versenyzővel képviseltette magát az All Kyokushin Karate World Tournament elnevezésű világbajnokságon Szentesen, 2016. június 25-én. A seregszemlén nem kevesebb, mint 22 ország, 577 versenyzője lépett küzdőtérre.


Kristóf  és szolnoki klubja ismét kitett magáért, hiszen versenyzőik összesen 5 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzéremmel tértek haza. Az aranyérmesek táborát erősített Kristóf is, aki ezen győzelmével nem csak a fiatal szolnoki klub, hanem Jászberény sportéletének hírnevét is öregbítette. A verseny után a friss világbajnoknak nem sok ideje maradt a pihenésre, hiszen Balatonföldvárra utazott, hogy a Shinkyokushin Harcművész Szövetség nyári nemzetközi edzőtáborában mélyítse tudását.


Palásti Kristófnak olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít